Ministerul Transporturilor își respectă angajamentele asumate cu federațiile din domeniu / Guvernul adoptă soluțiile propuse de Sorin Grindeanu

Executivul a aprobat, în ședința de joi, actele normative prin care au fost soluționate revendicările transportatorilor, anunță Ministerul de resort. Toate măsurile au fost discutate cu partenerii sociali în cadrul dialogului permanent pe care ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, îl are cu reprezentanții acestora.

Astfel, solicitarea transportatorilor de reintroducere a toleranțelor la mase și dimensiuni pentru depășirile peste limitele maxime admise,  a fost soluționată prin adoptarea Ordonanței pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, act normativ promovat de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Guvernul a adoptat, de asemenea, acte normative prin care s-au soluționat și celelalte cereri ale partenerilor sociali, respectiv:

1. Eliminarea diferențierii între transportul rutier național și transportul rutier internațional în privința acordării…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *