Ciolacu: „Îmi exprim APRECIEREA pentru faptul că Republica Azerbaidjan a considerat livrările de gaze către România o prioritate”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, la evenimentul organizat de Ambasada Republicii Azerbaidjan în România, cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii Azerbaidjan, că ţara noastră a fost al doilea stat care a recunoscut independenţa Azerbaidjanului, în anul 1991. Președintele Camerei Deputaților a precizat că cele două state au semnat, în 2009, un  Parteneriatul Strategic, şi a exprimat aprecierea pentru faptul că Azerbaidjanul a considerat livrările de gaze către România o prioritate.

„Doresc să vă mulţumesc pentru invitaţia de a fi prezent la acest eveniment dedicat sărbătoririi Zilei Naţionale a Republicii Azerbaidjan. Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez, cu această ocazie, cordiale felicitări, precum şi urările mele de prosperitate şi pace pentru poporul azer. Ziua de 28 mai are o semnificaţie deosebită, Republica Azerbaidjan fiind prima republică democrată şi seculară fondată în lumea musulmană, în 1918. Între…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *