Cu ce se ocupă zilele acestea tânăra de la AUR care ar fi încercat să intre cu gloanțe în Parlament? „Suflecă mânecile și fă schimbarea!”

Ariadna Cîrligeanu a câștigat notorietate la începutul lunii mai, când a fost identificată ca fiind persoana care ar fi încercat să intre în sediul Parlamentului cu patru gloanțe. În ultimele zile, ea se folosește de această vizibilitate pentru a promova intens pe rețelele sociale una dintre cele mai mari campanii de imagine ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Ariadna Cîrligeanu, tânăra care a fost imobilizată de ofițerii Serviciului de Pază și Protecție după ce ar fi încercat să intre în sediul Parlamentului cu patru gloanțe, a fost dusă la audieri de polițiști, după care a fost lăsată să plece acasă, pentru că oamenii legii au deschis un dosar penal in rem și au demarat verificări cu privire la fapte, Ariadna Cîrligeanu neavând, la acea dată, calitatea de suspect sau învinuit.

„Azi la ora 08:00 cu toții la Parlament. NU NE VINDEȚI ȚARA, CIOCOILOR! Nu vă lăsăm! Azi toate drumurile duc la București”, scria ea pe…

Citeşte mai mult

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *