Președintele Asociațiilor de Părinți, despre oferta Guvernului pentru profesori: „Stopați jocul ăsta de șah, devine periculos!”

Preşedinte Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi Învăţământ Preuniversitar (FNAP-IP) Iulian Cristache a precizat, referitor la anunţul purtătorului de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru privind ordonanţa de urgenţă pregătită de Executiv care prevede majorări ale veniturilor personalului din Educație, că astfel de „daruri” mai mult agită lucrurile înaintea unei noi întâlniri cu sindicatele din Educaţie. El a mai spus că nu este dorit dialogul de către Guvern. „Stopaţi jocul ăsta de şah, devine periculos!”, a mai spus Cristache.

„Nu înţeleg modul de comunicare al Guvernului. Sunt convins că domnul Cărbunaru nu iese de bună voie să declare ce doreşte domnia sa. De cine este împins? De PNL, de PSD? Dacă ar fi de amândouă, la pachet, este grav, înseamnă că sunt şanse mici să vorbim de o înţelegere rapidă. Cum să faci astfel de «daruri», care mai mult agită, înaintea unei noi întâlniri?”, a scris Iulian…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *