Alexandru Rafila nu îl critică pe Nicolae Ciucă, dar susține că de când Marcel Ciolacu este premier, în Guvern este mai multă rigoare

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a menționat sâmbătă în cadrul unei emisiuni Prima TV că după ce Marcel Ciolacu a devenit premier este mai multă rigoare în modul de organizare a ședințelor Executivului.

Deși susține că nu dorește să reproșeze nimic legat de activitatea fostului premier, Alexandru Rafila a ținut să specifice că odată cu venirea lui Marcel Ciolacu în fruntea Guvernului, la Palatul Victoria s-a instalat mai multă rigoare în modul de organizare:

”N-am niciun fel de critică la adresa fostului prim-ministru, îl respect pe domnul Ciucă, dar de când a venit domnul Ciolacu ca şi prim-ministru e puţin mai multă rigoare din punct de vedere al modului de desfăşurare a şedinţelor de guvern.

Eu vă spun o percepţie pe care o am, dar asta nu înseamnă că domnul Ciucă nu a fost un bun prim-ministru. Am avut o relaţie civilizată, echilibrată, bazată pe respect cu dânsul. Îi mulţumesc pentru colaborare” a transmis…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *