Brânza de oaie. Beneficiile consumului de brânză de oaie

Brânza de oaie și laptele de oaie sunt bogate în nutrienți și au numeroase beneficii pentru sănătate. Așadar, brânza de oaie nu e doar foarte gustoasă, e și sănătoasă. Bineînțeles, consumate în exces, chiar și alimentele sănătoase pot deveni dăunătoare.


Ce beneficii are laptele de oaie Laptele de oaie este o sursă importantă de substanțe bioactive benefice pentru organism. Compoziția valoroasă a laptelui de oaie se datorează conținutului ridicat de acizi grași, imunoglobuline, proteine, hormoni, vitamine și minerale. Multe biopeptide găsite în laptele de oaie au proprietăți antibacteriene, antivirale și antiinflamatorii.


„Citeste stirea completa pe libertatea.ro

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *