Directorul Colegiului I.L. Caragiale: Dacă greva nu produce efecte benefice pentru profesori, prăbușirea sistemului de învățământ se va accelera masiv

Directorul Colegiului I L Caragiale, Andreia Bodea consideră că dacă greva nu va produce nişte efecte benefice pentru această categorie profesională, prăbuşirea sistemului de învăţământ se va accelera masiv.

Directorul Colegiului I L Caragiale a afirmat că la ea în școală, din 80 de profesori, 72 sunt în grevă, dar din fericire înscrierile elevilor pentru examenul de Bacalaureat nu le-au făcut profesorii, ci secretarele, care nu sunt în grevă.

Andreia Bodea a arătat că „se poate ajunge la o situaţie pe care nu şi-o doreşte nimeni, la decalarea examenelor naţionale, Bacalaureat, evaluarea naţională”. 

„Trebuie îndeplinite succesiv nişte condiţii, înscrierea la Bacalaureat până săptămâna viitoare. Problema este că aceşti elevi trebuie să aibă situaţia şcolară încheiată şi validată în Consiliul Profesoral, iar acest lucru nu se poate face dacă profesorii sunt în grevă. Un 10 iunie, şi gândiţi-vă câte zile libere sunt la…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *