Dominic Fritz, prima reacție după izbucnirea scandalului „Mită la Maia Sandu” / „Există un atac foarte aspru din partea Rusiei”

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, reacționează în cazul premiului în bani oferit Maiei Sandu, președinta Republicii Moldova, și acuză Rusia că încearcă o „decredibilizare”. 

Într-un mesaj oferit redacției Gândul, Dominic Fritz a acuzat „un atac aspru” din partea Rusiei, care se înscrie într-o încercare de „decredibilizare”.

A existat și există un atac foarte aspru din partea Rusiei, într-un mod foarte formal. Ministerul de Afaceri Externe al Rusiei a publicat un tweet cu o poză cu Maia Sandu și cu mine, în care o atacă pe Maia Sandu și politica ei în Republica Moldova și toată această discuție despre bani se înscrie în această încercare de decredibilizare, a afirmat primarul Timișoarei.

Postarea la care face referire edilul a fost pusă pe contul de pe rețeaua X al Ministerului rus de Externe, pe 17 ianuarie, și oferă o poziție a purtătorului de cuvânt, Maria Zakharova.

Autoritățile moldovenești…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *