Implementarea PNRR nu este în pericol dacă legea pensiilor speciale nu va fi depusă în Parlament până pe 31 decembrie, spune Marius Budăi

Ministrul PSD al muncii, Marius Budăi, a declarat marţi, 6 decembrie, că legea privind reglementarea pensiilor speciale există şi urmează să fie depusă în Parlament, fără să avanseze însă un termen.

„Începând de ieri, am început dezbaterile într-o comisie tripartită, să îi spunem aşa. Am avut în prima parte a zilei vizita specialiştilor de la biroul din Houston al Băncii Mondiale, avem după-amiază şi spre seară discuţii cu specialiştii de la Comisia Europeană. Continuăm aceste discuţii pe toată perioada acestei săptămâni, urmând să mai solicităm nişte date de la ministerele care sunt implicate cu aceste legi, să avem și ultima analiză şi ultimul studiu de impact. Cu siguranță suntem pe un drum bun”, a spus ministrul muncii, aflat la Parlament. El a precizat că „din discuţiile avute cu Comisia, nu suntem legaţi atât de tare de termenul de 31 decembrie, cât suntem legaţi de a discuta transparent”.

„Citeste stirea completa pe realitatea.ro

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *