Marcel Ciolacu, întâlnire cu reprezentanții Camerei de Comerț Româno-Franceză: „Îmi doresc un dialog permanent cu mediul de afaceri”

Stabilitatea guvernamentală și fiscală, susținerea investițiilor publice și atragerea unui volum cât mai consistent de fonduri europene au fost principalele teme ale reuniunii de lucru a premierului Marcel Ciolacu și membri ai Guvernului cu reprezentanții Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România, desfășurată miercuri la Palatul Victoria.

„Îmi doresc un dialog permanent cu mediul de afaceri pentru că doar împreună, prin consultare, vom găsi cele mai bune soluții care să ducă la implementarea proiectelor de investiții și creșterea economiei românești, estimată la 3,5% în acest an. În bugetul pentru 2024 am prevăzut un nivel record de investiții publice, de aproximativ 7% din Produsul Intern Brut. Împreună cu măsurile de combatere a evaziunii fiscale, de reducere a cheltuielilor publice și a deficitului bugetar asigurăm echilibrul bugetar al României. La nivelul Guvernului, nu avem în vedere noi taxe și impozite în acest…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *