Ministrul Educației spune că toate salariile din Educație cresc, niciunul nu scade. Rog profesorii să se întoarcă la școală (VIDEO)

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s susținut o conferinţă de presă la sediul ministerului, cu scopul de a detalia prevederile OUG emisă joi de guvern, prin care se acordă majorări de salarii profesorilor. De asemenea, ministrul Educației a lămurit anumite informații apărute în spațiul public pe care le-a considerat false sau incorecte. Și i-a rugat pe profesori să se întoarcă la școală de săptămâna viitoare, pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a examenelor de final de an școlar.

Toate salariile cresc, niciunul nu scade, a spus ministrul Educației, Ligia Deca, după ce profesorii s-au panicat, după ce au consultat anexa de la OUG aprobată joi de guvern, în care apăreau cifre care induceau ideea că unele salarii vor scădea.

Confuzia este generată de faptul că în anexă sunt listate doar salariile pentru gradația zero, pentru cei cu mai puțin de 3 ani vechime în Educație, a explicat Deca, dând asigurări că ministerul va trimite…

Citeşte mai mult

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *