Prima autostradă construită de chinezi în România. Când ar trebui să fie gata Lotul 3 al Autostrăzii A0 Nord și cât va costa

După trei ani de la lansarea licitațiilor în 2019, China Civil Engineering Construction Corporation a fost declarată câștigătoare pentru proiectarea și execuția Lotului 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord (A0 Nord), a anunțat vineri Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„CNAIR SA a finalizat procesului de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de ”Proiectare și Executie Autostrada de Centura București km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000-km 52+770, Lot 3: km 39+000-km 47+600””, a anunțat compania.

China Civil Engineering Construction Corporation va proiecta și executa cei 8,6 km ai A0 contra sumei 397.996.117,63 lei fără TVA și ar urma să fie gata în 30 de luni de la semnarea contractului, din care 12 luni sunt destinate perioadei de proiectare și 18 perioadei de execuție a lucrărilor, după ordinul de începere.

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, mai arată comunicatul CNAIR.

Perioada de garanție este de 10 ani.

„Citeste stirea completa pe hotnews.ro

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ştiri pe acelaşi subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *